Dutch MG Car Association

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Welkom bij Dutch MG Car Association

E-mailadres Afdrukken PDF

Welkom bij Dutch MG Car Association!

Het hoofddoel van de vereniging is het in beperkte vriendenkring uitvoeren van gezelligheidsevenementen met automobielen van het fabrieksmerk MG. DMGCA organiseert echter niet alleen evenementen speciaal voor haar eigen leden maar ook voor eigenaren met een klassieker van een ander merk en ritten met open inschrijving.

Onder het kopje evenementen (menu rechts) vindt u de agenda voor 2008. Voor alle evenementen geldt dat u zich nu al kunt (voor)inschrijven. Middels deze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van allerlei wetenswaardigheden en de activiteiten van de Dutch MG Car Association.

Pieter Pieterse, voorzitter DMGCA

Welkom bij Dutch MG Car Association!

Naar aanleiding van een bestaande vriendenkring is op 17 september 2006 de Dutch MG Car Association opgericht. De oprichtingsakte is notarieel op 22 december 2006 gepasseerd. Het doel van de vereniging is het in beperkte vriendenkring uitvoeren van gezelligheidsevenementen met automobielen van het fabrieksmerk MG.

Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door:

1. het organiseren van gezelligheidsritten/reizen en bijeenkomsten en het daartoe ten behoeve van de vereniging doen van gezamenlijke inkopen;

2. het bevorderen van de besteding van de vrije tijd in de ruimste zin op automobielgebied, dit in het bijzonder in het belang van een beperkte vriendenkring van eigenaars en of berijders van auto’s van het fabrieksmerk MG;

3. het in stand houden van auto’s van het fabrieksmerk MG;

4. het gezamenlijk uitvoeren van technisch onderhoud aan de automobielen van het merk MG en het daartoe (zonder winstoogmerk voor de vereniging) gezamenlijk inkopen van onderhoudsmogelijkheden/capaciteit/onderdelen en voertuigtaxaties;

5. het samenwerken met andere verenigingen en organisaties.

Concreet betekent dit dat de DMGCA niet alleen jaarlijks speciaal voor haar leden een aantal evenementen organiseert, maar ook voor eigenaren met een klassieker van een ander merk ritten organiseert met open inschrijving.

Onder het kopje evenementen vindt u de agenda voor 2008. Voor alle evenementen geldt dat u zich nu al kunt (voor)inschrijven. Middels deze site wordt u doorlopend op de hoogte gehouden van allerlei wetenswaardigheden en de activiteiten van de Dutch MG Car Association.

Pieter Pieterse, voorzitter DMGCA

 
Banner

NieuwsbriefOntvang HTML?

Foto's


Murakoze